[wijvenweek] Wijvenlijf

Dat is nog eens een wijvenonderwerp. Al bij al ben ik best tevreden. Goh, het zou natuurlijk hier en daar wat strakker mogen, of wat meer of...

Dat is nog eens een wijvenonderwerp. Al bij al ben ik best tevreden. Goh, het zou natuurlijk hier en daar wat strakker mogen, of wat meer of minder van dit of van dat. De grote probleemzone is mijn buik, vrouwen met een buikje moet kunnen, maar als je te pas en te onpas gevraagd wordt of je zwanger bent is er een groter probleem. Doe daar dan nog een tip bij van een man met een dikke pens, en dan is de maat vol. Maar laten we dat voor een volgende keer houden.
Mijn huid toont nog de sporen van het voorbije seizoen, droog en een schreeuwende behoefte aan hydratatie. Om de zoveel tijd koop ik me wel een nieuw productje en meestal leg ik het dan bij de andere, misschien gebruik ik het ook wel een keer, maar zo af en toe. Dagcrème lukt wel, hydratatie weet wel. Als ik weinig geslapen heb durf ik ook nog wel eens aan nachtcrème denken, maar he, die rimpel aan mijn ooghoek kan ik nog moeilijk wegtoveren. Hij zal er wel altijd blijven zitten, dus kan ik er maar beter aan wennen... Na een dagje poetsen en opruimen is er nisk zo deugddoend als een goede scrub, een verfrissende douche en een zwierig rokje.
En een dikke pull, ik ben nu eenmaal een truienmeid en dankzij deze winterprik kan ik er iets langer van genieten.

Dit is een postje in het kader van wijvenweek. Blijf hier vooral niet hangen, en check ook wijvenblogs.be voor meer van hetzelfde, maar dan helemaal anders.

You Might Also Like

0 reacties