[wijvenweek] het is eens wat anders

Goh, er zijn verschillende manieren om om te gaan met de vervelende opmerking . Mijn lief probeerde het met "dat is hun manier om te i...

Goh, er zijn verschillende manieren om om te gaan met de vervelende opmerking. Mijn lief probeerde het met "dat is hun manier om te interpreteren dat je zo fit bent". Ik kijk niet begrijpend, "ja, dikke mensen en fit lijkt niet samen te gaan." "Dus ik ben dik?" Hij slaat zich voor het hoofd, nee dat wou hij niet zeggen, maar hoe kan hij zich er nu uit redden? Zijn vrienden waren beter, en "je hebt geantwoord of dat geen probleem is bij haar job, zo zonder bril?"

Toch maar weer puntentellen. Maar nu eerst paaseitjes...

Trouwens als ik zie, hoe snel ik mijn schade van de eerste gemiste wijvendag probeer in te halen, moet dat toch een paar bonuspunten opleveren?

Dit is een postje in het kader van wijvenweek. Blijf hier vooral niet hangen, en check ook wijvenblogs.be voor meer van hetzelfde, maar dan helemaal anders.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik heb het ook al meegemaakt, hoor, dat ze me vragen voor wanneer het is, terwijl ik helemaal niet zwanger ben(was).
    Mijn strategie is dan ook punten tellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Patricia, jij bent slank, he. Maar écht slank. Niet benig slank, maar perfect slank eigenlijk. Ik zeg dat hier niet om te slijmen, maar ik denk dat die vrouw gewoon een verkeerde associatie gemaakt heeft. Van punten tellen als je slank bent word je volgens mij dik. Zo!

    BeantwoordenVerwijderen