Boeh

Ik kijk er eigenlijk niet meer van op. Ik ben ook al te veel vrouwen met hoofddoek vol zelfvertrouwen en zelfbewustzijn tegengekomen om nog ...

Ik kijk er eigenlijk niet meer van op. Ik ben ook al te veel vrouwen met hoofddoek vol zelfvertrouwen en zelfbewustzijn tegengekomen om nog aan onderdrukking te denken. Ik weet ook dat het bij sommigen een modegril is of een manier om je eigen zin te doen. Het zou me absoluut niet storen om door iemand met een hoofddoek geholpen te worden, zolang ik maar geholpen wordt op een correcte manier. In vergelijking bij mijn vorige job is het aantal allochtone vrouwen in mijn werkomgeving eerder beperkt. Niemand draagt een hoofddoek, ik weet zelfs niet of het mag of juist niet.

En toch vond ik het een beetje raar, toen ik een collega haar hoofddoek zag aandoen het moment dat ze buiten kwam. Niet stiekem of nauwgezet, maar gewoon spontaan terwijl ze nog met een andere collega praatte, alsof ze nog haar vest moest toe knopen ofzo.

You Might Also Like

1 reacties

  1. ik vind het mooi
    moest ik weten hoe ze te knoppen, zou ik er soms misschien ook eens een dragen (handig als geen tijd hebt om je haar te drogen vb)

    BeantwoordenVerwijderen